Peter Knuvers nieuwe directievoorzitter bij Claassen, Moolenbeek & Partners

Peter Knuvers nieuwe directievoorzitter bij Claassen, Moolenbeek & Partners

Per 1 januari 2022 is P.M. (Peter) Knuvers RA RE RAB (58 jaar) benoemd tot directievoorzitter van Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P). De invulling van deze nieuwe functie zal een stevige impuls geven aan de ontwikkeling van CM&P.

Peter is sinds 2017 partner bij CM&P en kent de organisatie goed. Hij gaat leiding geven aan het directieteam van CM&P, dat verder bestaat uit R.E. (Robert) Claassen (40) en J.M. (Jules) van Berlo (60). Vertrekkend directielid L.A.C. (Bart) van Dijk (66) draagt gedurende het eerste kwartaal 2022 zijn taken over.

Over Peter

Peter heeft een achtergrond als accountant en bankier en heeft als bestuurder en strategisch adviseur ruime ervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren in het MKB, de corporate markt en in de publieke sector. Hij heeft in zijn loopbaan onder meer leiding gegeven aan grote teams van professionals, heeft oog voor organisatieontwikkeling en innovatie en is goed thuis in de wereld van het MKB.

Over CM&P

CM&P bestaat sinds 1983, is een groeiende en landelijk georganiseerde adviesorganisatie (met thans ca. 60 partners) en richt zich op een breed spectrum aan bedrijfskundige en financiële advisering (strategie, financiering en overnames) voor MKB ondernemers. De komende jaren zullen in het teken staan van een verdere groei en ontwikkeling van de landelijke adviesorganisatie en betekenisvol zijn en blijven voor MKB ondernemers.

Peter is naast zijn werkzaamheden actief in het verenigingsleven, is getrouwd en is woonachtig in ’s Hertogenbosch.