Ecart Invest

Puur ondernemend

Over ons

Écart Invest 1 B.V. (“Écart”) combineert sinds 1993 de professionaliteit van een participatiebedrijf met de slagvaardigheid en expertise van ervaren ondernemers. Wij investeren met oog voor continuïteit en groei.

Geen exit druk
Écart is opgericht voor onbepaalde termijn. Dit biedt ons de ruimte om voor onbepaalde tijd deel te nemen in een onderneming. Hierbij ligt het accent op middelgrote Nederlandse bedrijven. Onze investeringen - in de vorm van aandelen en achtergestelde leningen - variëren van EUR 1,0 tot EUR 8,0 miljoen per participatie.

Ervaren ondernemers
Wij geloven in puur ondernemen. Reden waarom wij graag samenwerken met ervaren ondernemers. Ondernemers die financieel commitment tonen, een heldere koers uitzetten en focus houden. Zij durven zich te onderscheiden en werken aan de ontwikkeling van hun bedrijf.

Doen waar je goed in bent 
Wij bieden de kennis, het netwerk en de competenties die nodig zijn om de groei van bedrijven - hetzij autonoom, hetzij via overnames -  te stimuleren en te begeleiden. Voor overnames waarbij management van buitenaf moet worden aangetrokken, ontwikkelde Écart een methode die zowel voor de verkoper als voor het toetredend management interessant is.

Écart investeert binnen de speerpuntensectoren ICT, Dienstverlening en Verpakkingen, waarin wij veel specialistische kennis hebben opgedaan.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
1993
Aantal adviseurs:
5
Dienstverlening:
Verstrekken van risicodragend vermogen

Algemene gegevens

Ecart Invest
E-mail ons

Referenties

Doosopmaat.nl
Investering
05-11-2018
Industrie & productie
Sabern
Investering
06-08-2018
IT, online & e-commerce
PR Beheer
Investering
13-09-2017
Zakelijke dienstverlening

Aangesloten bij Brookz sinds September 5, 2008

Contactpersonen