JPR Advocaten

De nieuwe advocaten

JPR Advocaten

Over JPR Advocaten
JPR is een advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten vooral werkzaam voor bedrijven in Midden -en Oost-Nederland in de rol van huisadvocaat of als specialist, met efficiënte werkprocessen, reële tarieven en voorspelbare kosten. En bovenal met aandacht voor de klant en zicht op wat onze klant beweegt.

Fusies en overnames
JPR Advocaten heeft specialisten die zich dagelijks bezighouden met fusies en overnames in alle soorten en maten. Wilt u uw bedrijf overdragen, of wilt u een bedrijf overnemen, dan is het raadzaam om juridisch advies in te winnen. Gebeurt dat niet, dan kunt u namelijk voor onaangename verrassingen komen te staan nadat de overdracht heeft plaatsgevonden. Zelfs in het geval u een bedrijf of bedrijven binnen de familie overdraagt, of manager bij een bedrijf bent en via een management buy out het bedrijf overneemt. Ook in die gevallen is het handig een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in fusies en overnames.

Gespecialiseerd Team
Bij fusies en overnames gaat het niet alleen om het overnamecontract, maar moeten ook de gevolgen in kaart worden gebracht voor bijvoorbeeld het personeel, huurcontracten, leverantiecontracten en samenwerkingscontracten. Om ervoor te zorgen dat alle juridische aspecten juist in kaart worden gebracht en u snel en goed geholpen wordt, heeft JPR Advocaten voor alle fusies en overnames een team advocaten gereed staan, die zich in die verschillende rechtsgebieden gespecialiseerd hebben.

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

JPR Advocaten
  • Euclideslaan

    3584 BL Utrecht

  • + toon alle adressen

  • Mr. H.F. de Boerlaan 34

    7417 DB Deventer

  • Koopmanslaan 4

    7005 BK Doetinchem