Worrell & Jetten

Multidisciplinaire overname specialisten met resultaatgerichte aanpak

Over Worrel & Jetten
De overnamespecialisten van Worrell & Jetten Fusies en Overnames vormen een vakkundig en ervaren team om u bij het koop-, verkoop- of fusieproces te ondersteunen. Zij vormen een multidisciplinair team met onze accountants, waarderingsdeskundigen, juristen en fiscalisten, terwijl u voor het gemak maar met één vast aanspreekpunt te maken heeft.

Wij begeleiden het traject van begin tot eind, tot een succesvolle overeenkomst is gesloten. Of tot dit bewust níet is doorgegaan, want wij houden als onafhankelijk adviseur uw belang in het oog.


Optimale onderhandelingspositie

Of u nu koper bent, verkoper of partij in een fusietraject, u bent gebaat bij helder inzicht en zorgvuldige stappen om tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij helpen u de optimale onderhandelingspositie te bepalen en beschikken over uitstekende onderhandelingsvaardigheden om het maximale te bereiken.

In deze transactiebegeleiding zijn diverse stappen van cruciaal belang: verkoopklaar-scan, geheimhoudingsovereenkomst, informatiememorandum, (vendor) due diligence, bedrijfswaardering, Letter of Intent en de finale koopovereenkomst of verkoopovereenkomst. Wij zijn deskundig op al deze gebieden.

Dealpublicaties

Contactpersonen

Worrell & Jetten
  • Rokkeveenseweg 49

    2712 PJ Zoetermeer