Kleinschalige vestiging(en)

Kleinschalige kinderopvang vestiging(en) die kinderdagverblijf, peuteropvang en/of buiten-, voor of naschoolse opvang aanbieden. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 300.000
tot: € 1.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25541

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Kleinschalige kinderopvang vestiging(en) die kinderdagverblijf, peuteropvang en/of buiten-, voor-, tussen-, of naschoolse opvang bieden. De onderneming heeft een platte organisatie en de ouders staan dichtbij de organisatie.

Kopende partij
De kopende partij gelooft dat een inspirerende inrichting bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind. Eventuele aanpassing naar inzicht is geen probleem en kan zelf ter handen genomen worden. 

Overgang
De wil om zich in te zetten voor een prettige overgang van klanten, medewerkers en overige betrokkenen is een vereiste. Een aantal eerdere overnames is voor alle partijen prettig en succesvol verlopen.

Regio vestiging
Globaal het gebied tussen Leiderdorp, Katwijk aan Zee, IJmuiden en Uithoorn.

Grootte
Een of meerdere vestigingen met ieder 2-5 groepen kinderopvang/peuteropvang/buitenschoolse opvang.

Financieel
De financiële situatie van de onderneming mag verlieslatend tot (matig) winstgevend zijn.

Tijdspad
Er is geen tijdpad met deadline. Het tempo is afhankelijk van de omstandigheden. Het kan heel snel maar mag ook langere tijd duren. 

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.