De Brookz 500 is uit!

Een waardevolle uitgave die op het bureau van geen enkele ondernemer met overname- of verkoopplannen mag ontbreken.

8 december 2020, Wietze Willem Mulder, Brookz

De Brookz 500 is uit! Om je van dienst te zijn bij het vinden van een geschikte adviseur heeft Brookz voor de eerste keer deze unieke Who is Who van de Nederlandse overnamemarkt samengesteld. 

Who is Who in overnameland
In de Brookz 500 hebben wij voor jou de 500 belangrijkste adviseurs, investeerders, financiers en overige dienstverleners in de Nederlandse MKB-overnamemarkt op een rij gezet. Alle actieve advieskantoren, investeringsmaatschappijen en overige dienstverleners in een waardevolle uitgave van 252 pagina's. Een handzame uitgave die op het bureau van geen enkele ondernemer, investeerder of overnameadviseur mag ontbreken!

Praktijkverhalen
Daarnaast bevat de Brookz 500 deals van ondernemers die hun bedrijf hebben verkocht. Leer van hun ervaringen om zelf tot een succesvolle exit te komen. 


Wietze Willem Mulder
Wietze Willem Mulder, Brookz

Wietze Willem Mulder is Manager Content bij Brookz. Hij studeerde journalistiek en schreef voor zakelijke titels als FEM Business, Sprout, De Ondernemer en Management Team. Tevens is hij co-auteur van de handboeken Hoe koop ik een bedrijf? en Hoe verkoop ik mijn bedrijf?.

Brookz 500 (2023): bestel jouw exemplaar!

Vind een geschikte adviseur in deze unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt.

De Brookz 500 is het ultieme jaarboek met een overzicht van de belangrijkste adviseurs, investeerders, financiers en overige dienstverleners in de Nederlandse MKB-overnamemarkt.

Een handige en waardevolle uitgave die op het bureau van geen enkele ondernemer, investeerder of MBI'er met overname- of verkoopplannen mag ontbreken.

Bestel nu deze waardevolle uitgave van maar liefst 276 pagina's!

Gerelateerde artikelen

Bedrijf overnemen zonder eigen vermogen?

Als je een bedrijf wilt overnemen, heb je daar eigen vermogen voor nodig. Ongeacht wat de hoogte is van de koopsom.

lees meer >

De bruikbaarheid van Artificial Intelligence bij bedrijfsovernames

Naar alle waarschijnlijkheid zal AI de meeste impact hebben op het extraheren van markt- en sectorgegevens, bedrijfsselectie, due diligence en bedrijfswaardering. 

lees meer >

Belangrijke aandachtspunten voor het boekenonderzoek

Om tot een geslaagde verkoop van je bedrijf te komen, is het voor een verkoper van belang om zich goed voor te bereiden op het boekenonderzoek.

lees meer >