De Brookz 500 is uit!

Een waardevolle uitgave die op het bureau van geen enkele ondernemer met overname- of verkoopplannen mag ontbreken.

8 december 2020, Wietze Willem Mulder, Brookz

De Brookz 500 is uit! Om je van dienst te zijn bij het vinden van een geschikte adviseur heeft Brookz voor de eerste keer deze unieke Who is Who van de Nederlandse overnamemarkt samengesteld. 

Who is Who in overnameland
In de Brookz 500 hebben wij voor jou de 500 belangrijkste adviseurs, investeerders, financiers en overige dienstverleners in de Nederlandse MKB-overnamemarkt op een rij gezet. Alle actieve advieskantoren, investeringsmaatschappijen en overige dienstverleners in een waardevolle uitgave van 252 pagina's. Een handzame uitgave die op het bureau van geen enkele ondernemer, investeerder of overnameadviseur mag ontbreken!

Praktijkverhalen
Daarnaast bevat de Brookz 500 deals van ondernemers die hun bedrijf hebben verkocht. Leer van hun ervaringen om zelf tot een succesvolle exit te komen. 

BESTEL HIER DE BROOKZ 500 VOOR SLECHTS 30 EURO (incl. btw en verzendkosten)!


Wietze Willem Mulder
Wietze Willem Mulder, Brookz

Wietze Willem Mulder is Content Manager bij Brookz. Hij studeerde journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim en schreef voor zakelijke titels als FEM Business, Sprout, De Ondernemer en Management Team. Tevens is hij co-auteur van de handboeken Hoe koop ik een bedrijf? en Hoe verkoop ik mijn bedrijf?.

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Vind een geschikte adviseur in deze unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt.

Alle actieve overname-advieskantoren, investeringsmaatschappijen en overige dienstverleners in een waardevolle uitgave van maar liefst 276 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Ontvang het nieuwste bedrijvenaanbod

Brookz heeft het grootste en meest actuele bedrijvenaanbod van Nederland. Schrijf je nu in en ontvang de nieuwste verkoopprofielen in je inbox. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van interessante overnamekansen!

Gerelateerde artikelen

Bedrijf starten of kopen? Dit zijn de voor- en nadelen

Heb je ambities om te gaan ondernemen, dan ben je zeker niet alleen. Maar een eigen bedrijf starten heeft heel wat voeten in de aarde, terwijl een bedrijf kopen ook een goed alternatief is. Maar wat zijn de voor- en nadelen van een eigen bedrijf starten of kopen?

 

lees meer >

Familiebedrijf overnemen, hier moet je op letten

Jarenlang was bedrijfsopvolging bij een familiebedrijf vanzelfsprekend. Deze bedrijfsopvolging door kinderen, kleinkinderen of andere familieleden is tegenwoordig niet meer zo populair, waardoor er vaker familiebedrijven in de etalage belanden.

lees meer >

Bedrijf kopen: de eerste 100 dagen na de bedrijfsovername

Daar zit je dan de volgende ochtend: voor het eerst achter je bureau in jouw directeurskamer. Vol met toekomstplannen en tot op het bot gemotiveerd. De afgelopen periode was zwaar en spannend, met het bezoek aan de notaris als hoogtepunt. 

lees meer >