Groenewegen & Lukaart Corporate Finance

Toonaangevend en onafhankelijk advieskantoor

Bij Groenewegen & Lukaart werken we aan de toekomst: niet alleen aan de toekomst van onze klanten, maar ook de toekomst van onze medewerkers. 

Wie zijn wij? 

Groenewegen & Lukaart biedt ondersteuning en persoonlijk advies op het gebied van het (ver)kopen, waarderen en financieren van bedrijven. Vanuit onze drie vestigingen in Rotterdam, Goes en Breda begeleiden we ondernemers in het binnen- en buitenland. Hierbij gaat het om ondernemers met diverse achtergronden, in vrijwel alle branches. Dit doen we met een ambitieus team van betrokken en deskundige adviseurs.

Samen werken aan succes

Ons team van ervaren corporate finance specialisten is gedreven in hun werk, met ieder zijn of haar eigen specialisme. We zijn bevlogen, betrokken en staan dichtbij onze klant. Eerlijkheid, openheid en wederzijds vertrouwen zijn kenmerkend voor de manier waarop we samenwerken met de klant, maar ook met elkaar. Verantwoordelijkheden mag je pakken en dragen we met elkaar, ongeacht de functie waarin je werkzaam bent. Iedere collega is uniek en ieders inbreng is waardevol.

Aandacht voor jouw ontwikkeling

We zetten ons elke dag in om de beste deal voor onze klant te realiseren. Dit doen we op een betrokken en persoonlijke manier. Dit persoonlijke karakter is ook merkbaar binnen ons team. Onze organisatie is informeel: de deuren staan voor iedereen open en we werken graag met korte lijntjes. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Ook hebben we aandacht voor jouw individuele groeipad en ontwikkeling. Jij levert tenslotte een belangrijke bijdrage aan ons collectief succes. We delen kennis, inspireren elkaar en bieden de juiste begeleiding waar en wanneer je die nodig hebt. Met onze interne opleidingstrajecten helpen we je om de beste versie van jezelf te worden.

Waarom werken bij Groenewegen & Lukaart?

Bij Groenewegen & Lukaart ben je verzekerd van een veelzijdige functie. Je werkt in een ambitieuze, professionele organisatie vol kansen en ontwikkelingsmogelijkheden. Maar leuk en uitdagend werk gaat over meer dan alleen de inhoud. We hebben je nog meer te bieden:

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vrije dagen, een thuiswerkregeling en een tijd-voor-tijd regeling; 
  • Veel ruimte voor vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo krijg je bij ons de flexibiliteit om je werkdag zelf in te delen;
  • Een baan is wat ons betreft geen keurslijf: we zijn flexibel en vinden een goede werk-privébalans belangrijk;
  • We zijn collegiaal en ondernemen als collega’s veel (sport)activiteiten samen;
  • We hebben aandacht voor vitaliteit. Zo betalen we mee aan je fitnessabonnement en organiseren we regelmatig sportclinics; 
  • We bieden je veel korting bij grote (web)winkels. 

Werken bij Groenewegen & Lukaart betekent dan ook een baan met veel diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om jezelf te ontwikkelen. 

Kom jij ons team versterken?

We helpen jou graag om het beste uit jezelf en je carrière te halen. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar talent en gaan graag met je in gesprek!

Groenewegen & Lukaart Corporate Finance