JPR Advocaten

Denkt mee. Pakt aan. Lost op


Over ons

JPR is een advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten vooral werkzaam voor bedrijven in Oost-Nederland in de rol van huisadvocaat of als specialist, met efficiënte werkprocessen, reële tarieven en voorspelbare kosten. En bovenal met aandacht voor de klant en zicht op wat onze klant beweegt.

JPR Advocaten heeft specialisten die zich dagelijks bezighouden met fusies en overnames in alle soorten en maten. Wilt u uw bedrijf overdragen, of wilt u een bedrijf overnemen, dan is het raadzaam om juridisch advies in te winnen. Gebeurt dat niet, dan kunt u namelijk voor onaangename verrassingen komen te staan nadat de overdracht heeft plaatsgevonden. Zelfs in het geval u een bedrijf of bedrijven binnen de familie overdraagt, of manager bij een bedrijf bent en via een management buy out het bedrijf overneemt. Ook in die gevallen is het handig een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in fusies en overnames.

Bij fusies en overnames gaat het niet alleen om het overnamecontract, maar moeten ook de gevolgen in kaart worden gebracht voor bijvoorbeeld het personeel, huurcontracten, leverantiecontracten en samenwerkingscontracten. Om ervoor te zorgen dat alle juridische aspecten juist in kaart worden gebracht en u snel en goed geholpen wordt, heeft JPR Advocaten voor alle fusies en overnames een team advocaten gereed staan, die zich in die verschillende rechtsgebieden gespecialiseerd hebben.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1899

Aantal adviseurs:

30

Dienstverlening:

Juridisch advies, Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Recovery

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

JPR Advocaten

location-icon Mr. H.F. de Boerlaan 34
7417 DB Deventer
company-image

Referenties

Jobmax Uitzendburo B.V.

Verkoop

19-12-2018

Zakelijke dienstverlening

Jos Dusseldorp Transport

Verkoop

07-06-2018

Automotive, transport & logistiek

Kavo B.V.

Verkoop

02-05-2018

Groothandel

Aangesloten bij Brookz sinds 10 april 2019

Contactpersonen

contact-img

Marjolein van Leeuwen

phone-icon+31314372311 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Mr. H.F. de Boerlaan 34

7417 DB Deventer

+Toon alle adressen -Toon minder adressen

Bezoek- en postadres

Koopmanslaan 4

7005 BK Doetinchem

+Toon alle adressen -Toon minder adressen