Commercieel en technisch ingestelde sales manager

Bedrijf in handel of maakindustrie ter overname gezocht. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Groothandel
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30448

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gewenst is een volledige overname, waarbij de huidige ondernemer gedurende een nader overeen te komen transitieperiode betrokken zal blijven om zodoende een soepele overdracht te bewerkstelligen.

Partiële overname
Een partiële overname is eveneens een optie, waarbij het uiteindelijke doel is een volledige overname.

Bedrijfsactiviteiten
De ter overname gevraagde onderneming is een bedrijf waarvan de bedrijfsactiviteiten bestaan uit o.m. de handel in machines en apparaten of de handel in voedings- en genotmiddelen. Een andere optie is een onderneming in de maakindustrie, waarbij de nadruk ligt op de vervaardiging van machines en apparaten, transportmiddelen of meubels. Een derde optie is een agentschap, waarbij machinebouwers buiten de Benelux worden vertegenwoordigd.

Klantafhankelijkheid
De onderneming heeft een gezonde verhouding tussen omzet en klanten en heeft geen grotere klantafhankelijkheid dan 10% van de totale omzet. In eerste instantie gaan de gedachten uit naar goed renderende ondernemingen, echter minder goed presterende bedrijven worden niet uitgesloten, waarbij wel zicht is op turn-around mogelijkheden.

Eigen middelen
Eigen middelen zijn voorhanden.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.