Ook geschikt voor een MBI-kandidaat

Accountantskantoor in de regio Amsterdam zoekt een ander kantoor om uit te breiden. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 150.000
tot: € 350.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Agri & food
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#30041

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Dit gerenommeerde accountantskantoor met rijke historie, een moderne en ondernemende aanpak zoekt een accountantskantoor en/of fiscaal kantoor voor verdere groei in de regio van Amsterdam. Het accountantskantoor maakt zelfstandig deel uit van een landelijk netwerk van 8 maatschappen met in totaal 20 vestigingen en biedt alle diensten aan hun relaties aan: fiscale en bedrijfseconomische advisering, samenstellen van jaarrekeningen, controlewerkzaamheden (in bezit van vergunning), etc. 

Medewerkers
Momenteel bestaat de directie uit 1 algemeen directeur. Op dit moment werken er ongeveer 10 medewerkers en de doelstelling is om de gestage groei verder uit te bouwen. 

Locatie
De onderneming is gevestigd ten zuiden van Amsterdam.

Fiscalist
Gezocht wordt naar een fiscalist met een afgeronde AA/RA- en/of RB-opleiding. Daarnaast heeft de fiscalist een relevante brede werkervaring in het MKB en bij voorkeur ook in de agrarische markt (6-15 jaar). Als fiscalist ontvang je coaching door ervaren vennoten die hun kennis en ervaring graag aan jou overdragen. Op termijn zou een fiscaal onderlegde MBI-kandidaat zich kunnen inkopen. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.