Accountantskantoor (regio Amsterdam)

Ook geschikt voor een MBI-kandidaat

Accountantskantoor in de regio Amsterdam zoekt een ander kantoor om uit te breiden. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 150.000
tot: € 350.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

West-Nederland

SECTOR

Agri & food
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30041

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Dit gerenommeerde accountantskantoor met rijke historie, een moderne en ondernemende aanpak zoekt een accountantskantoor en/of fiscaal kantoor voor verdere groei in de regio van Amsterdam. Het accountantskantoor maakt zelfstandig deel uit van een landelijk netwerk van 8 maatschappen met in totaal 20 vestigingen en biedt alle diensten aan hun relaties aan: fiscale en bedrijfseconomische advisering, samenstellen van jaarrekeningen, controlewerkzaamheden (in bezit van vergunning), etc. 

Medewerkers
Momenteel bestaat de directie uit 1 algemeen directeur. Op dit moment werken er ongeveer 10 medewerkers en de doelstelling is om de gestage groei verder uit te bouwen. 

Locatie
De onderneming is gevestigd ten zuiden van Amsterdam.

Fiscalist
Gezocht wordt naar een fiscalist met een afgeronde AA/RA- en/of RB-opleiding. Daarnaast heeft de fiscalist een relevante brede werkervaring in het MKB en bij voorkeur ook in de agrarische markt (6-15 jaar). Als fiscalist ontvang je coaching door ervaren vennoten die hun kennis en ervaring graag aan jou overdragen. Op termijn zou een fiscaal onderlegde MBI-kandidaat zich kunnen inkopen. 

Online Kerstshow woensdag 8 december 16.00 - 17.00 uur

Online Kerstshow


Interactief programma waarbij we samen met een aantal gasten (o.a. Pieter Schoen, Robert De Boeck en Thijs Verheul) terugkijken op het turbulente overnamejaar 2021 en uiteraard vooruitblikken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

De Kerstshow wordt afgesloten met de uitreiking van de Fusie & Overname Awards 2021.