Ervaren ondernemer zoekt nieuwe uitdaging

Bedrijf in de handel en/of productie gezocht door ervaren ondernemer. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 500.000
tot: € 10.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Groothandel
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30375

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De ter overname gevraagde onderneming is een (goed-)lopend bedrijf in de handel en/of productie, specifieker de bouw/maakindustrie/kwekerijen. Ook lopende ondernemingen die een nieuwe impuls nodig hebben behoren tot de mogelijkheden. De onderneming bevindt zich in de volwassenheidsfase. Zowel B2B als B2C behoort tot de mogelijkheden.

Locatie
De onderneming is bij voorkeur gevestigd binnen een straal van circa 25 kilometer ten opzichte van Sprang-Capelle.

Kandidaat-koper
De ondernemer heeft een brede interesse en affiniteit met handel, techniek, bouw en 'groen'. Hij staat open voor meerdere branches. De MBI-kandidaat is direct beschikbaar. 

Zoekende partij
Resultaat- en klantgericht, sterke focus op verbetering, vastberaden, leergierig en betrouwbaar. De MBI-kandidaat is universitair opgeleid, masters fiscale economie en finance. Financieel/economisch sterk onderlegd en vaardig in het analyseren van probleemsituaties.

Ervaring in de dynamische wereld van (internationale) handel. Door het werken in een internationale omgeving, heeft de MBI-kandidaat veel ervaring in het werken met verschillende nationaliteiten.

Gewenst is een volledige overname waarbij de huidige ondernemer gedurende een overeen te komen transitieperiode betrokken zal blijven. Een alternatief hierop kan een partiële overname zijn met als doel een uiteindelijke volledige overname. Bij voorkeur zoekt hij een onderneming en ondernemer die op termijn zijn onderneming wil verkopen, die binnen de familie of medewerkers geen overnamekandidaat heeft en met de beoogde opvolger een tijd wil samenwerken tot een definitieve overdracht; voor de koper uitfaseren en voor de koper infaseren.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.