Zoekt Een bedrijf dat diensten en producten levert. Men kan denken aan een onderneming die educatieve trajecten ontwikkelt. Of een software ontwikkelaar met een terugkerende klantenportefeuille.

Te koop gezocht: Een bedrijf dat diensten levert voor bijvoorbeeld ouderen, kinderen of ondernemers. Neem contact op via Brookz voor meer info

OMZET

van: € 500.000
tot: € 20.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#20472

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een bedrijf dat diensten en producten levert. Men kan denken aan een onderneming die educatieve trajecten ontwikkelt. Of een software ontwikkelaar met een terugkerende klantenportefeuille. Product/dienst heeft hoge meerwaarde. Onderscheidend en herkenbaarheid zijn kenmerken van het aanbod. Het verschil wordt gemaakt door slimme, enthousiaste en positieve mensen die als team werken en door nieuwe technologieën. Onderzoek en analyses zijn de basis van hetgeen wordt aangeboden. 

 

Cultuur

Open, optimistisch, klantgericht, resultaatgericht en dynamisch. Realiseert het beste voor klanten, bedrijf en medewerkers.

Type klanten

BtoB, BtoC

Regio vestiging

Bereisbaar vanuit Midden-Nederland.

Grootte

Vanaf circa 20 medewerkers

Levensfase

Bedrijf is toe aan een expansiefase.

Soort overname

Volledige, geleidelijke of gedeeltelijke overname 

AenF Partners

Kantoor uitgelicht

AenF Partners is een praktisch, ondernemend en onafhankelijk fusie- en overnamekantoor gevestigd in Utrecht. Jaarlijks brengen wij met een optimale prijs / kwaliteit verhouding zo’n 30 overname transacties tot een succesvol einde. Zowel aan koop als aan verkoop zijde. In de afgelopen jaren hebben wij in vele branches ondernemers en ondernemingen succesvol mogen begeleiden.

Graag maken wij vrijblijvend kennis om toe te lichten hoe wij ook uw traject op een professionele manier succesvol kunnen adviseren.