Ondernemer zoekt kinderopvangorganisatie met een stabiele groeistrategie

Er wordt gezocht naar een gezonde kinderopvangorganisatie met zowel dagopvang als buitenschoolse opvang. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 750.000
tot: € 1.500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
Overig

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#28903

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De acquisitietarget is een gezonde kinderopvangorganisatie met zowel dagopvang als buitenschoolse opvang of heeft de mogelijkheid hiertoe uit te breiden. Indien peuterarrangementen worden aangeboden is dat een pré.

Kenmerken
Uitgangspunt is een minimum van 50 kindplaatsen met groeimogelijkheden. Acquisitietarget heeft een duidelijke pedagogische visie of is bereid hier een slag in te maken. De onderneming is gevestigd binnen een straal van 50 km rondom Utrecht. De targetonderneming mag in nieuwe wijken en/of venix-locaties liggen, maar niet in het stadshart van Utrecht. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.