(Klein) Metaalbewerkingsbedrijf

Gezocht ter uitbreiding bestaande activiteiten
De onderneming is actief op het gebied van zowel machine- en apparatenbouw als allerhande metaalbewerking. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 500.000
tot: € 1.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25090

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De onderneming is actief op het gebied van zowel machine- en apparatenbouw als allerhande metaalbewerking (van poedercoaten tot en met constructie-, plaat- en laswerk). Er wordt gezocht naar een (klein) metaalbewerkingsbedrijf dat voldoet aan de volgende criteria:

  • Draai- en freeswerk (zowel conventioneel als cnc);
  • Plaatwerk;
  • Constructiewerk;
  • Laswerk;
  • Poedercoating.

Markt
Industrie, tuinbouw, pluimvee, winkelinrichting/standbouw en aanverwante markten. Bij voorkeur gevestigd in regio Amsterdam, Leiden, Utrecht.

Bijzonderheden
Het over te nemen bedrijf kan op haar huidige locatie worden voortgezet maar de voorkeur gaat uit naar het integreren op de huidige locatie van de zoekende onderneming. Ook verlieslatende bedrijven of bedrijven met opvolgingsproblemen komen in aanmerking. Zowel voor de omzet als de personeelsrange geldt dat deze ook hoger mogen zijn zonder directe uitsluiting.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!