Bedrijf dat geoptimaliseerd dient te worden en/of aan een volgende groeifase toe is

Gedreven ondernemer zoekt ter overname een bedrijf in de maakindustrie (vanaf €35 mln. omzet) die toe is aan volgende groeifase. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 10.000.000
tot: € 50.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

Automotive, transport & logistiek
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#25797

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gedreven ondernemer zoekt ter overname en/of samen met een participatiemaatschappij, een bedrijf in de maakindustrie (vanaf €35 mln. omzet) die toe is aan volgende groeifase. Liefst met (mogelijkheid tot) link naar verduurzaming en  internationale markt.

Onderneming
Het bedrijf opereert met haar producten in een speelveld met B2B-klanten en B2C of heeft hiertoe de potentie. Verder professionaliseren en optimaliseren van de onderneming is gewenst voor een volgende groeifase en/of innoverende nieuwe activiteiten en diensten.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.