Onderneming in luchtreinigingsoplossingen

Koper heeft een sterke groeiambitie
Onderneming in luchtreinigingsoplossingen gezocht door koper heeft een sterke groeiambitie. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 1.000.000
tot: € 10.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Industrie & productie
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30180

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De gezochte onderneming is actief op het gebied van luchtbehandeling. Het bedrijf verkoopt producten op het gebied van heating, ventilation and airconditiong (HVAC) of Air Purification (luchtreinigers, ventilatie, verwarming), eventueel in combinatie met service en onderhoud. Ter voorkoming van misverstanden: installatiebedrijven en engineeringsbedrijven behoren niet tot de doelgroep van gezochte ondernemingen.

Klanten
De onderneming is actief in business-to-business (B2B), met de voorkeur voor het commerciële of industriële segment. Ondernemingen gespecialiseerd in luchtmetingen kunnen tevens een solide aanvulling zijn.

Locatie
De voorkeur gaat uit naar een onderneming met een internationaal verkoopbereik en ondernemingen gevestigd in Brabant zijn een pré.

Aangeboden belang
De zoekende partij is zowel geïnteresseerd in complete overname als in participatie via een minderheids- of meerderheidsbelang. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!