LandNederland
RegioNiet-locatiegebonden
Geverifieerd
Registreer je kosteloos om het volledige profiel te kunnen lezen. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je het account upgraden om direct in contact te komen met de verkopende partij achter het profiel.
Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt apparatuur die etens- en keukenresten en groenafval verwerkt tot hoogwaardige compost en bruikbare energie (optioneel). Kostenbesparend, praktisch, en hygiënisch te gebruiken in iedere professionele keuken. De onderneming richt zich primair op de (inter)nationale horeca-ketens (hotels, restaurants, vakantieparken), cateraars en zorginstellingen.
Sterke punten
De oprichters hebben kennis en jarenlange ervaring op het gebied van (toonaangevende) composteertechniek en engineering, en anderzijds in commercie en conceptontwikkeling. De inhouse ontwikkel-capaciteit van onder meer het unieke besturingssysteem staat op een zeer hoog niveau. Het bedrijf is een regie-organisatie, en daarmee zeer flexibel: we ontwikkelen de techniek en product-markt concepten, marketing en verkoop, en maken gebruik van externe producenten en partners voor de realisatie.
Organisatie en huisvesting
De organisatie bestaat op dit moment uit de twee oprichters en een assiociate ontwikkelpartner. Het team werkt in principe vanuit huis en maakt indien nodig gebruik van ruimte bij toeleveranciers en 'pilot-klanten'.
Kansen /groeimogelijkheden
Overige bijzonderheden
Zero waste, 100% value. Een duurzame verwerking van voedsel- en keukenresten behoudt waardevolle nutriënten en mineralen. Niets gaat verloren en het bespaart kosten!
LandNederland
RegioNiet-locatiegebonden
Geverifieerd
Registreer je kosteloos om het volledige profiel te kunnen lezen. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je het account upgraden om direct in contact te komen met de verkopende partij achter het profiel.