Online assessment-platform

Uitgebreid instrument voor assessments

Online assessment platform met een uitgebreid instrument voor assessments ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Omzet € 200.000
FTE 1
Beschrijving

De hier beschreven propositie maakt onderdeel uit van een besloten vennootschap waarin alle (intellectuele) eigendomsrechten en activa zijn ondergebracht die voor de exploitatie van het assessment-platform nodig zijn. De vennootschap bevat geen personeel en is vrij verplaatsbaar: er zijn geen arbeidsovereenkomsten en huurverplichtingen.

Kernactiviteit
In het kader van haar kernactiviteit heeft de onderneming het platform ontwikkeld. Het is een integrale benadering, gericht op het vergroten van de persoonlijke en teameffectiviteit. Een persoonlijkheidsonderzoek, dat vanuit diverse invalshoeken kijkt naar gedrag van individuen en inzicht geeft in kerncompetenties, valkuilen, potentie en opleidingsbehoeften.

Talen
Het platform is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Noors.

Ontwikkeling van het platform
Het platform begon als ontwikkelingsinstrument voor doorstroomtrajecten. Later werd het ook gebruikt als wervingsinstrument en als ondersteuningsinstrument bij de uitstroom van personeel. De ontwikkeling van het platform heeft ertoe geleid dat het vandaag de dag inzetbaar is in de volle breedte van de human resourcesdiscipline: bij de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

Bijzonderheden
Het platform is web-based, geschreven in PHP. De site wordt extern gehost in Nederland en daarmee is de back-up, de bescherming en het onderhoud georganiseerd.

Omzet
De omzet was de afgelopen 3 jaar gemiddeld ruim € 200.000. De stabiliteit van de omzet toont dat sprake is van een trouw klantenbestand dat het platform heeft geïntegreerd in de eigen human resource-strategie.

Reden voor verkoop
De huidige eigenaar heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en heeft de vaste overtuiging dat het platform in het huidige tijdgewricht een enorme kans biedt aan ondernemers of ondernemingen die in willen spelen op de kansen die de online assessment- en persoonlijkheids-profileringsmarkt biedt.

Geschikt voor
Een interessant assessment-platform en een uitdaging voor een ondernemer om het naar een volgende fase van marktontwikkeling te brengen. Een ideale mogelijkheid voor kandidaten met een achtergrond in HR-dienstverlening.

Brookz Sectormonitor IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling jou bij helpen.

FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Omzet € 200.000
FTE 1