Banning versterkt M&A-team met Jan Willem Reesink

Banning versterkt M&A-team met Jan Willem Reesink

Met veel plezier berichten wij dat met ingang van 1 oktober 2021 Jan Willem Reesink zich als senior advocaat aansluit bij Banning en daarmee de Ondernemingsrecht- en M&A-praktijk in Amsterdam verder uitbreidt en versterkt.

Jan Willem is al ruim 8,5 jaar als advocaat werkzaam in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht met de focus op fusies en overnames, corporate governance, private equity, joint ventures en corporate real estate. Daarnaast heeft hij een bijzondere belangstelling voor de zorgsector.

“Wij zijn heel blij met de komst van Jan Willem. Hiermee geven wij verdere invulling aan onze visie en ambities. Naast strategische groei als full service kantoor zetten wij in op versterkingen van rechtsgebieden waar cliënten ons het meest nodig hebben, waaronder dus de Ondernemingsrecht- en M&A praktijk" aldus managing partner Jan-Willem de Tombe.

“De toekomstvisie van Banning en het enthousiasme en de ondernemerszin die mijn nieuwe collega's uitstralen zorgde direct voor een klik. Gevoelsmatig kom ik bij Banning in een warm bad terecht waar het leveren van kwaliteit, op een nuchtere en pragmatische manier, voorop staat. Dat sluit uitstekend aan bij mijn eigenschappen en ambities waardoor ik met veel vertrouwen uitkijk naar onze samenwerking." , zegt Jan Willem Reesink.