Banning Advocaten

Challenge us

Over Banning Advocaten
Wij zijn Banning Advocaten. Met onze uitgebreide groep aan specialisten begeleiden wij complexe projecten of procedures met een heldere aanpak, of geven op maat gesneden oplossingen voor unieke situaties. Wij gaan voor juridische uitdagingen, persoonlijke betrokkenheid, en een zakelijk pragmatische aanpak. Dit doen we al meer dan 50 jaar. Voor multinationals tot en met particulieren. Dit blijft zo, zodat u altijd bij ons terecht kan.

Banning Advocaten heeft kantoren in ’s-Hertogenbosch en Amsterdam en beschikt over circa 45 gespecialiseerde advocaten met gedegen marktkennis. 

M&A 
Banning Advocaten biedt ondersteuning in M&A transacties op een 'no-nonsense' en persoonlijke basis. Banning Advocaten biedt meer dan een gemiddeld nichekantoor. Waarom? Wij hebben alles in huis. Niet alleen doen we M&A op topniveau, maar je kan op ons rekenen voor alle juridische uitdagingen waar je voor komt te staan. Bij een investeringsronde of overname tot aan het meldingstraject, de exit en daarna. Daagt u ons uit?

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

Banning Advocaten
  • James Wattstraat 100

    1097 DM Amsterdam

  • + toon alle adressen

  • Spinhuiswal 2

    5211 JG Den Bosch