Centrum voor Bedrijfsopvolging

Begeleiden het gehele verkoop- (of aankoop-) proces als een one-stop-shopping

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Het CvB sinds 2001, nu met 13 specialisten, om u als ondernemer te begeleiden in een proces dat als een van de moeilijkste in uw werkzame leven is te beschouwen. Daarvoor hebben wij in ons bedrijf een advocaat, mediator, fiscalist, estate planner, ex-bankiers, een business valuator (RV), maar ook oud-ondernemers werkzaam.

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging onderscheidt zich door een aantal elementen:

  • Zij werkt met op dit moment 13 partners die de taal van de ondernemer spreken. Zij zijn of specialist die inzetbaar zijn in een deel van het overdrachtsproces of zij zijn generalist, die het hele proces begeleiden.

  • Sterkte is het zeer diepgaande en diepgravende vooronderzoek. Dat is uniek waarbij zo nodig alle betrokkenen worden geïnterviewd.

  • Het zoekproces. De mannen van het CvB vinden ALTIJD een koper, waardoor het zoeken soms wat meer tijd in beslag kan nemen.


Succesvol opvolgingsproces

Bij het CvB gaan we er van uit dat u als ondernemer alles van uw bedrijf weet, alles van uw branche en markt waarin u opereert en alles van uw concurrenten. Het is onze taak om die kennis uit u te 'trekken' en op papier te zetten, waarmee we een succesvol opvolgingsproces starten.

Wij werken vanuit het prachtige voormalige gemeentehuis in Maartensdijk en hebben ook een kleiner kantoor in Zwolle.

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

Centrum voor Bedrijfsopvolging
  • Tolakkerweg 219

    3738 JM Maartensdijk - De Bilt

  • + toon alle adressen

  • Govert Flinckstraat 1

    8021 ET Zwolle