Company Brokers

Voor succesvolle bedrijfsovernames

Over ons

Sinds 2005 is Company Brokers actief als een landelijk werkende bedrijfsovername-specialist. Met 4 partners, allen ervaren en professionele overname adviseurs, organiseert en realiseert Company Brokers uw bedrijfsoverdracht. Wij adviseren en ondersteunen daarbij ondernemers gedurende het volledige overnametraject. Betrouwbaar, discreet en daadkrachtig, richten alle acties zich op een succesvolle bedrijfsovername!

Beste deal
Company Brokers is specialist in bemiddeling en advisering bij verkoop, aankoop, fusies en participatie van en in bedrijven. De belangrijkste bijdrage die Company Brokers u biedt (vaak op korte termijn), is niet alleen het aandragen van één of meerdere serieuze partijen waarmee u tot zaken kunt komen, maar stelt u ook echt in staat om de 'beste deal' te doen. 

Kiezen voor onze transparante No deal – No pay formule staat voor het maken van een bewuste keuze voor een ervaren en ondernemende partner in uw bedrijfsovernameproject, die gelooft in uw onderneming en in de mogelijkheden om een succesvolle overdracht realiseren!

Grote ervaring
Company Brokers richt zich op ondernemingen variërend van één tot tientallen of honderden werknemers en heeft ervaring in alle branches. Onze focus, expertise en daadkracht verzekert u van succes, vraag gerust naar onze referenties. Company Brokers is professioneel, discreet, slagvaardig en lid van de branche-organisatie BOBB en de DCFA.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
2005
Aantal adviseurs:
4
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Waardebepaling, Juridisch Advies

Algemene gegevens

Company Brokers
E-mail ons

Referenties

BWP Project Professionals
Verkoop
14-12-2018
Zakelijke dienstverlening
Traction Avant
Aankoop
22-11-2018
Automotive, transport & logistiek
New Solar
Verkoop
12-04-2018
Bouw & installatietechniek

Aangesloten bij Brookz sinds October 29, 2008

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
25
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
80
bedrijven te koop aangeboden