Match Plan begeleidt verkoop van BIMlink aan KUBUS

Beschrijving

Match Plan begeleidt aandeelhouders van BIMlink met de overdracht van zijn aandelen aan KUBUS. KUBUS biedt nu de mogelijkheid om het platform van BIMcollab en BIMlink samen te voegen en zo verder internationaal te groeien.

Over BIMlink

BIMlink is een online gebouwdossier voor het opslaan en beheren van informatie over elke fase van het ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en beheren van gebouwen. Alle juiste documenten, tekeningen en modellen over alle levensfases van een gebouw zijn online, veilig en gestructureerd beschikbaar voor de betrokken projectpartners. Alle projectpartners hebben toegang tot actuele data uit het dossier die voor hen relevant is. Zo wordt het gebouw efficiënt en gezamenlijk gebouwd en beheerd.

Over KUBUS

KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM (bouwwerkinformatiemodel), waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend. Met BIMcollab is KUBUS wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement en modelvalidatie. Daarnaast zijn ze in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers van BIM in de Benelux.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Bimlink geadviseerd vanaf het moment dat zij de concrete interesse vanuit KUBUS hadden ontvangen. Zo hebben wij onder meer begeleiding geboden bij de onderhandelingen, het overeenkomen van de intentieovereenkomst en de transactiedocumentatie, en het boekenonderzoek.

Vanuit Match Plan zaten Hans van de PasMatthias Duijzer en Sebastiaan Hoftijzer in het dealteam.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag