Match Plan begeleidt Metaalcenter Driessen met overname van Brinkman

Beschrijving

Match Plan begeleidt de aandeelhouders van Metaalcenter Driessen met de acquisitie van Brinkman Special Products. Met de overname kan ze haar klanten een bredere dienstverlening bieden. Door middel van een buy and build strategie wordt er een grote stap gezet naar een toekomst vol innovatie en groei.

Over Metaalcenter Driessen

Metaalcenter Driessen, gevestigd in Weert, is al meer dan 25 jaar actief in uiteenlopende sectoren en produceert metaalproducten voor verschillende toepassingen. Hieronder vallen onderdelen van medische apparaten, buis- en constructiewerk voor de bouw en diverse gereedschappen voor de industrie. Staal, aluminium en roestvaststaal zijn de meest voorkomende materiaalsoorten en worden zowel als plaat en buis/koker verwerkt.

Over Brinkman Special Products

Brinkman Special Products zit sinds 1996 in de plaat- en constructiewerk voor roestvaststaal, staal en aluminium. Ze zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte ontwerpen en vervaardiging van roestvaststaal, stalen en aluminium producten. Naast ontwikkeling en productie, verzorgt Brinkman ook de afwerking zoals slijpen, poeder-coaten, spuiten en galvaniseren.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Metaalcenter Driessen geadviseerd vanaf het moment dat zij de concrete interesse in Brinkman hadden. Zo hebben we onder andere het boekenonderzoek gecoördineerd, de bancaire financiering gearrangeerd, de transactiedocumentatie opgesteld en hier vervolgens bespreking en onderhandelingen over gevoerd.

Vanuit Match Plan zaten Matthias DuijzerLeon KoorevaarRaymon Kouwenhoven en Niels Ansems in het dealteam.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag