Van Oers

Bedrijfsovername - bedrijf verkopen - bedrijfsopvolging - financiering

Van Oers

Over Van Oers Corporate Finance
Deskundige adviseurs en betrouwbare begeleiding bij bedrijfsoverdracht, ondernemings-waarderingen, financieringsaanvragen en buy & build trajecten: dát is waar Van Oers Corporate Finance al ruim 25 jaar voor staat. Jaarlijks begeleiden wij meer dan 50 nationale en internationale transacties.

Uitgebreide ervaring en expertise
Van Oers Corporate Finance is uitgegroeid tot één van de grotere organisaties op het gebied van fusie- en overnamebegeleiding. De advisering van onze medewerkers, elk met een uitgebreide ervaring en specifieke expertise, kan worden samengevat met de kernwoorden betrokken en deskundig. Onze ervaring bij bedrijfsovername en bedrijfsverkoop strekt zich uit van kleine tot grote ondernemingen waarbij het zwaartepunt ligt op het middenbedrijf.

Op maat gemaakt advies
Een bedrijfsoverdracht is geen puur rationeel traject: ook de emotie speelt vaak een zeer belangrijke rol. Onze adviseurs leven zich volledig in uw situatie in, om u zodoende van een zo goed mogelijk op maat gemaakt advies te kunnen voorzien.

In een persoonlijk vrijblijvend gesprek of op onze website lichten wij onze aanpak graag nader toe. Ook treft u op onze website referenties en inspirerende verhalen aan van klanten die u voorgingen.

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen