Gezocht wordt een stabiele en solide groeibasis

Gezocht wordt een onderneming om over te nemen om daarmee verder te groeien, bij voorkeur een onderneming gevestigd in de provincie Groningen of Drenthe.

OMZET

van: € 500.000
tot: € 1.250.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#22516

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt een ICT-dienstverlener voor het MKB, welke zich in de kern focust op en/of: (Cloud-)infrastructuren, het faciliteren van online werkplekken en virtuele servers, werkplekbeheer, VoIP-telefonie, beveiliging van digitale infrastructuren, beveiliging van endpoints en aanverwante en gerelateerde security-oplossingen.

Gezocht wordt een onderneming om over te nemen om daarmee verder te groeien, bij voorkeur een onderneming gevestigd in de provincie Groningen of Drenthe. De over te nemen onderneming zal een stabiele en solide basis moeten zijn om de onderneming van de zoekende partij, inclusief diens identiteit en visie, verder op voort te bouwen.

De zoekende onderneming staat in brede zin open voor interesse vanuit de door haar gezochte partijen. Vanuit de zoekende onderneming is er ten aanzien van de invulling van een verkoopproces inhoudelijk veel bespreekbaar.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.