ICT-dienstverlener met de focus op het MKB

Gezocht wordt een stabiele en solide groeibasis


Beschrijving

Gezocht wordt een ICT-dienstverlener voor het MKB, welke zich in de kern focust op en/of: (Cloud-)infrastructuren, het faciliteren van online werkplekken en virtuele servers, werkplekbeheer, VoIP-telefonie, beveiliging van digitale infrastructuren, beveiliging van endpoints en aanverwante en gerelateerde security-oplossingen.

Gezocht wordt een onderneming om over te nemen om daarmee verder te groeien, bij voorkeur een onderneming gevestigd in de provincie Groningen of Drenthe. De over te nemen onderneming zal een stabiele en solide basis moeten zijn om de onderneming van de zoekende partij, inclusief diens identiteit en visie, verder op voort te bouwen.

De zoekende onderneming staat in brede zin open voor interesse vanuit de door haar gezochte partijen. Vanuit de zoekende onderneming is er ten aanzien van de invulling van een verkoopproces inhoudelijk veel bespreekbaar.

Omzet

van: € 500.000
tot: € 1.250.000

Regio

Noord Nederland

Branche

IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening

Profielnummer

#22516

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!