Koper is een jonge investeerder

Onderneming in de recycling-branche gezocht door jonge investeerder. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 500.000
tot: € 5.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Industrie & productie
Overig

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#30012

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt een Nederlandse onderneming is actief in de recyclingbranche. De onderneming is nadrukkelijk uit de startup-fase, maar bevindt zich voor de volwassenheidsfase.

Medewerkers
De onderneming heeft personeelsleden met ontwikkelpotentieel (bijvoorbeeld aansturing van teams en ownership).

Locatie
De onderneming is gevestigd in de regio Den Bosch, Eindhoven, Venlo of Sittard.

Profiel koper
De MBI-kandidaat is direct beschikbaar. Bij voorkeur zoekt de koper een onderneming en ondernemer die op termijn zijn onderneming wil verkopen, die binnen de familie of medewerkers geen overnamekandidaat heeft en met de beoogde opvolger een tijd wil samenwerken tot een definitieve overdracht: voor de koper uitfaseren en voor de koper infaseren.

Aangeboden belang
Gewenst is een volledige overname waarbij de huidige ondernemer gedurende een overeen te komen transitieperiode betrokken zal blijven. Een alternatief hierop kan een partiële overname zijn met als doel een uiteindelijke volledige overname.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.