Schadeherstelbedrijf (regio Amsterdam)

Gespecialiseerd in autoschadeherstel met een goede reputatie
Schadeherstelbedrijf regio Amsterdam gespecialiseerd in autoschadeherstel met een goede reputatie gezocht. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 1.500.000
tot: € 3.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29839

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt een onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van schadeherstel voor auto’s. Afhankelijk van de locatie kan er interesse zijn in de overname of huur van onroerend goed c.q. de werkplaats. De onderneming wordt bij voorkeur geïntegreerd in de bestaande activiteiten.

Kenmerken
De gezochte onderneming heeft een goede reputatie op het gebied van schadeherstel en een hoge mate van klanttevredenheid. Certificering is wenselijk, maar geen harde eis voor de kopende partij. De onderneming is bij voorkeur gevestigd in Groot-Amsterdam en heeft een omzet in een range van €1.500.000 tot €3.000.000.

Transactievorm
Zowel activa-transactie als aandelentransactie zijn bespreekbaar. Ook de betrokkenheid van de verkoper na verkoop is bespreekbaar.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.