Gespecialiseerd in autoschadeherstel met een goede reputatie

Schadeherstelbedrijf regio Amsterdam gespecialiseerd in autoschadeherstel met een goede reputatie gezocht. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 1.500.000
tot: € 3.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29839

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt een onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van schadeherstel voor auto’s. Afhankelijk van de locatie kan er interesse zijn in de overname of huur van onroerend goed c.q. de werkplaats. De onderneming wordt bij voorkeur geïntegreerd in de bestaande activiteiten.

Kenmerken
De gezochte onderneming heeft een goede reputatie op het gebied van schadeherstel en een hoge mate van klanttevredenheid. Certificering is wenselijk, maar geen harde eis voor de kopende partij. De onderneming is bij voorkeur gevestigd in Groot-Amsterdam en heeft een omzet in een range van €1.500.000 tot €3.000.000.

Transactievorm
Zowel activa-transactie als aandelentransactie zijn bespreekbaar. Ook de betrokkenheid van de verkoper na verkoop is bespreekbaar.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.