Sign-bedrijf voor binnen- en buitenreclame

Ook geschikt voor MBI-kandidaten

Allround signbedrijf voor binnen- en buitenreclame ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

Omzet € 1.300.000

Winst Op aanvraag

Sector Media, reclame & communicatie

RegioMidden-Nederland

Verkocht
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Omzet € 1.300.000
FTE 6-10
Beschrijving

Een specialist op het gebied van sign-making. De activiteiten van de onderneming kunnen omschreven worden als het produceren, leveren en monteren van enkelzijdige lichtbakken, losse letterteksten, haakse reclames, raamstickers, compleet geassembleerde LED frames voor posters of textieldoek, maatwerk (dunne) LED-panelen, acrylaat halffabricaten en uit massief kunststof gesneden losse letterteksten. Daarnaast worden er in beperkte mate zuilen geplaatst, voertuigen beletterd en onverlichte reclameproducten gemonteerd. 

Levering en productie
De onderneming levert haar producten voornamelijk aan nationale winkelketens en B2B partners zoals interieurbouwers, displaymakers en lichtreclamebedrijven in binnen- en buitenland (Europa). Vrijwel alle producten worden in eigen huis geproduceerd en de producties variëren van enkele stuks maatwerk tot series van meer dan duizend stuks. De onderneming is in het bezit van lasersystemen en een uitgebreid machinepark voor metaalbewerking waarmee specifieke en unieke producten geproduceerd kunnen worden (“unique selling point”). 

Kerncijfers
De omzet van de onderneming bedraagt gemiddeld circa 1,3 miljoen euro in de periode 2018 – 2020 (2021: circa 1,4 miljoen euro). Daarnaast bedraagt het (genormaliseerde) EBITDA niveau ongeveer 15% voor 2020. Voor de onderneming zijn gemiddeld circa 7,4 werknemers werkzaam op basis van een volledig dienstverband (inclusief directie). 

Locatie
De onderneming is gevestigd in Midden-Nederland. Het overnemen van het vastgoed is bespreekbaar.

Reden van verkoop en profiel kandidaat-koper
De huidige directie wil zich in de toekomst graag gaan richten op andere activiteiten. De huidige aandeelhouders wensen de onderneming te verkopen aan een passende partij, zodat de onderneming kan worden voortgezet. De voornaamste reden van verkoop betreft dan ook het waarborgen van de continuïteit van de onderneming. 

In overleg is de huidige directie bereid na de overname nog enige tijd bij de onderneming betrokken te blijven om een goede overdracht te waarborgen. Deze propositie is geschikt voor zowel strategische partijen als MBI-kandidaten.

Transactievorm
De transactie betreft een 100% aandelentransactie.

Procedure
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er een uitgebreid informatiememorandum beschikbaar waarin de activiteiten van de onderneming nader in detail worden toegelicht. 

Brookz Sectormonitor Media, Reclame & Communicatie
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Media, Reclame & Communicatie? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Media, Reclame & Communicatie jou bij helpen.

Omzet € 1.300.000

Winst Op aanvraag

Sector Media, reclame & communicatie

RegioMidden-Nederland

Verkocht
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Omzet € 1.300.000
FTE 6-10