Bedrijf met buy-and-build potentie

Primair business-to-business


Beschrijving

Gezocht wordt naar een participatie in een bedrijf met buy-and-build potentie. De branches en producten kunnen divers zijn, maar dienen wel primair business-to-business te zijn. Het gezochte bedrijf zit bij voorkeur in de sectoren meubel, vrije tijd, medisch, handel, productie, inrichting of de flexbranche gezien de affiniteit van de opdrachtgever.

Investeringscriteria

  • Volwassen onderneming;
  • EBITDA tussen de 100k en 500k;
  • Co-investering met een 50-50 verhouding of meer;
  • Gedeeltelijke aandelen overname of MBI participatie;
  • Beperkte operationele betrokkenheid bespreekbaar;
  • Maximaal EUR 1 mln per investering.

Profiel koper
De investeerder is op dit moment CEO van een grote internationale investeringsgroep in de industrie en constructie markt. Deze heeft hij in vier jaar uitgebouwd en de EBITDA vervijfvoudigd. Hiervoor heeft hij verschillende bedrijven groot gemaakt en verkocht. Het is een echte ondernemer met een transparante en eerlijke houding, een echte goalgetter die makkelijk contact maakt en resultaten bereikt. Investeerder heeft het perfecte profiel als de investering te groot is voor een informal en te klein is voor Private Equity (of Private Equity een betrokken ondernemer er bij wil).

Omzet

van: € 200.000
tot: € 2.000.000

Regio

Niet locatie gebonden

Branche

Horeca, toerisme & recreatie, Industrie & productie

Profielnummer

#25381

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!