Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Installatie-/handel-/productiebedrijf/groothandel gezocht als MBI-kandidaat

Opvolging (geleidelijk)


De gezochte onderneming

Installatiebedrijf dat zich richt op klimaatbeheersing en energie. Innovatief bedrijf dat bij voorkeur een totaalconcept biedt en geen traditioneel installatiebedrijf is

of

Bedrijf dat producten levert aan de bouw- of interieurbranche. Handelsbedrijf of lichte productie (assemblage). Toegevoegde waarde van het bedrijf zit hem met name in de duurzaamheid van producten en oplossing.


Zoekende partij
Sterk commercieel gedreven general manager met brede (inter)nationale ervaring in facilitaire dienstverlening, projectinrichting, bouw  en bij producent van merkproducten in de zakelijke interieurbranche. Pragmatische ambitieuze ondernemer met visie, hands-on en resultaat gedreven mentaliteit, coachende teamspeler. Toegevoegde waarde: Bewezen succesvol track record in het (zowel nationaal als internationaal) uitbouwen van organisaties. Sterke combinatie van commercie, strategie en innovatie. Beschikt over zeer brede ervaring in diverse eindverantwoordelijke functies.

Ambitie
Deze MBI kandidaat heeft diverse succesvolle rollen bekleed in het bedrijfsleven en heeft de grote ambitie, om dat ook te realiseren, als ondernemer aan het roer van zijn eigen onderneming.

Functionele expertises
Business development, duurzaamheid, (inter)nationale distributie,  start-up’s, design, product & concept ontwikkeling, key-account management, inkoop, customer service, logistiek & service, herstructurering, M&A, change management, facility management, vastgoed, project management.

Overig relevant
Geslacht:             Man
Geboortejaar:      1967
Opleiding:            MBA marketing management

Omzet
van: € 1.000.000
tot: € 10.000.000
Regio
Midden-Nederland
Branche
Industrie & productie , Groothandel
Profielnummer
#23838