Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Producerende onderneming

Met handel- en service-activiteiten voor de zakelijke markt


Beschrijving

Een producerende onderneming met handel- en service-activiteiten voor de zakelijke markt. De onderneming heeft potentie tot groei, productinnovatie en (verdere) internationalisering. Voorkeur gaat uit naar een elektronisch/technologisch product, bijvoorbeeld machines, instrumenten, onderdelen, apparaten voor eindgebruikers. De onderneming heeft een stabiele positie en reputatie in haar markt verworven en heeft nu behoefte aan een ondernemer die door innovatie, team- en productontwikkeling de goede lijn uit het verleden doortrekt en versterkt. 

Incrementele groei kan door nieuwe producten en afzetmarkten in binnen- en buitenland gegenereerd worden. Producten zijn onderscheidend en essentieel voor succes van de klant en worden aangevuld met service- en/of dienstverleningselement. Zakelijke klanten, zowel in binnen- als buitenland (of internationale klanten als volgende stap).

Type klanten zijn zakelijke klanten, zowel in binnen- als buitenland. Regio vestiging betreft Zuid-, Oost- of Midden-Nederland. Levensfase betreft ofwel een volwassen onderneming met potentie tot groei, productinnovatie en (verdere) internationalisering, ofwel een jong bedrijf dat toe is aan de volgende groeifase. Soort overname: volledige of gedeeltelijke overname met meerderheidsbelang. Geleidelijke overname in overleg

Omzet
van: € 2,000,000
tot: € 20,000,000
Regio
Locatie anoniem
Branche
Overig
Profielnummer
#22394