Genomineerden Fusie & Overname Awards 2020 bekend!

Aan het eind van ieder jaar reiken Brookz en Dealsuite de Fusie & Overname Awards uit.

20 november 2020, Wietze Willem Mulder, Brookz

Donderdag 3 december reiken Brookz en Dealsuite de Fusie & Overname Awards uit, de jaarlijkse prijzen voor professionals in de MKB-overnamemarkt. In totaal zijn 35 adviseurs, kantoren en investeringsmaatschappijen genomineerd in 7 verschillende categorieën!

Overnameadviseur van het Jaar


Overnameadvocaat van het Jaar


Business valuator van het Jaar


Overnamekantoor van het Jaar (categorie Large)


Overnamekantoor van het Jaar (categorie Medium)


Overnamekantoor van het Jaar (categorie Small)


Investeringsmaatschappij van het Jaar

Normaal zou de uitreiking plaatsvinden tijdens ons Fusie & Overname Jaarcongres in Houten. Maar vanwege corona doen we dat dit jaar online op donderdagmiddag 3 december tijdens de Brookz & Dealsuite Kerstshow.

Naast de uitreiking van de F&O Awards gaan we in de Brookz & Dealsuite Kerstshow 2020 ook terugblikken en vooruitkijken op de overnamemarkt 2021, is er een top-10 mooiste exits in het MKB, draagt Robert De Boeck van Antea zijn tradiotionele eindejaarscolumn voor en en lanceren we de Brookz 500, de nieuwe jaargids met alle adviseurs, investeerders en dienstverleners in de overnamemarkt.

Schrijf je in!
Kortom, zorg dat je donderdag 3 december om 15.30 uur klaar zit achter laptop, PC, mobiel of tablet. Schrijf je hier vast in voor onze (gratis) online Kerstshow, het aantal virtuele kerstpakketten is beperkt. Op = Op!


Wietze Willem Mulder
Wietze Willem Mulder, Brookz

Wietze Willem Mulder is Content Manager bij Brookz. Hij studeerde journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim en schreef voor zakelijke titels als FEM Business, Sprout, De Ondernemer en Management Team. Tevens is hij co-auteur van de handboeken Hoe koop ik een bedrijf? en Hoe verkoop ik mijn bedrijf?.

Adviseur Zoekmachine

Keuze uit ruim 250 kantoren met specialisme in bedrijfsovername, waardebepaling, fiscaal/juridisch advies, corporate recovery, financiering en mediation.

Verkopers Whitepaper download

Maak van je bedrijfsverkoop een succes met het Brookz-stappenplan

* Verplicht veld 
Kopers Whitepaper download

Maak van je bedrijfsovername een succes met het Brookz-stappenplan

 

 

Ontvang het nieuwste bedrijvenaanbod

Op Brookz staat het grootste en meest actuele aanbod aan bedrijven van Nederland. Ontvang geheel gratis de nieuwst geplaatste bedrijven op Brookz in je inbox. Op die manier ben je altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste bedrijvenaanbod.

Gerelateerde artikelen