Genomineerden Fusie & Overname Awards 2020 bekend!

Aan het eind van ieder jaar reiken Brookz en Dealsuite de Fusie & Overname Awards uit.

20 november 2020, Wietze Willem Mulder, Brookz

Donderdag 3 december reiken Brookz en Dealsuite de Fusie & Overname Awards uit, de jaarlijkse prijzen voor professionals in de MKB-overnamemarkt. In totaal zijn 35 adviseurs, kantoren en investeringsmaatschappijen genomineerd in 7 verschillende categorieën!

Overnameadviseur van het Jaar


Overnameadvocaat van het Jaar


Business valuator van het Jaar


Overnamekantoor van het Jaar (categorie Large)


Overnamekantoor van het Jaar (categorie Medium)


Overnamekantoor van het Jaar (categorie Small)


Investeringsmaatschappij van het Jaar

Normaal zou de uitreiking plaatsvinden tijdens ons Fusie & Overname Jaarcongres in Houten. Maar vanwege corona doen we dat dit jaar online op donderdagmiddag 3 december tijdens de Brookz & Dealsuite Kerstshow

Naast de uitreiking van de F&O Awards gaan we in de Brookz & Dealsuite Kerstshow 2020 ook terugblikken en vooruitkijken op de overnamemarkt 2021, is er een top-10 mooiste exits in het MKB, draagt Robert De Boeck van Antea zijn tradiotionele eindejaarscolumn voor en en lanceren we de Brookz 500, de nieuwe jaargids met alle adviseurs, investeerders en dienstverleners in de overnamemarkt.

Schrijf je in!
Kortom, zorg dat je donderdag 3 december om 15.30 uur klaar zit achter laptop, PC, mobiel of tablet. Schrijf je hier vast in voor onze (gratis) online Kerstshow, het aantal virtuele kerstpakketten is beperkt. Op = Op!


Wietze Willem Mulder
Wietze Willem Mulder, Brookz

Wietze Willem Mulder is Content Manager bij Brookz. Hij studeerde journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim en schreef voor zakelijke titels als FEM Business, Sprout, De Ondernemer en Management Team. Tevens is hij co-auteur van de handboeken Hoe koop ik een bedrijf? en Hoe verkoop ik mijn bedrijf?.

Adviseur Zoekmachine

Keuze uit ruim 250 kantoren met specialisme in bedrijfsovername, waardebepaling, fiscaal/juridisch advies, corporate recovery, financiering en mediation.

Verkopers Whitepaper download

Maak van je bedrijfsverkoop een succes met het Brookz-stappenplan

* Verplicht veld 
Kopers Whitepaper download

Maak van je bedrijfsovername een succes met het Brookz-stappenplan

 

 

Ontvang het nieuwste bedrijvenaanbod

Brookz heeft het grootste en meest actuele bedrijvenaanbod van Nederland. Schrijf je nu in en ontvang de nieuwste verkoopprofielen in je inbox. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van interessante overnamekansen!

Gerelateerde artikelen

Wat betekent cash and debt free bij overnames?

Een factor x de winst, omzet of EBITDA is vaak slechts een basisprijs. Het gaat namelijk uit van een cash and debt free-benadering. Maar wat betekent cash and debt free bij overnames?

lees meer >

Wat doet de MKB-overnamemarkt in 2022?

Bijna twee jaar na de uitbraak van corona lijkt 2021 het beste overnamejaar sinds 2007 te worden. En ook voor 2022 staan alle seinen op groen.

lees meer >

Hevige consolidatie in de sector van de Managed Service Provider

Er vindt een consolidatieslag in de Managed Service Providers-sector. Ondernemers staan voor de keuze: aansluiten bij een grote marktspeler of zelfstandig blijven? 

lees meer >