JM Corporate Finance

Onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten

Over ons

JM Corporate Finance is één van de grootste onafhankelijke adviesbureau’s van de zuidelijke regio van Nederland, gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten en gevestigd in Breda en Amsterdam. JM Corporate Finance bundelt de krachten van verschillende ervaren senior adviseurs met een gedegen trackrecord, gericht op zowel MKB als internationale transacties in alle branches van het bedrijfsleven.

Multidisciplinaire begeleiding
Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen kan JM Corporate Finance trajecten multidisciplinair begeleiden.

Persoonlijke relatie
JM Corporate Finance begrijpt als geen ander dat een goede persoonlijke relatie met de klant de belangrijkste basis is voor de kwaliteit van advisering. Het traject wat we met de klant aangaan zal immers intensief en langdurig van aard zijn. Dat emoties hierbij ook een belangrijke rol spelen spreekt voor zich.

JM Corporate Finance stelt per opdracht een team samen dat pragmatisch te werk gaat en passend is aan de (specifieke) behoeften van de klant. Wij werken met één vast aanspreekpunt en waarborgen een brede, concrete en tailor made advisering die leidt tot optimale resultaten en win-win situaties.

 

Contact met de adviseur

JM Corporate Finance geeft onafhankelijk advies bij bedrijfsoverdrachten en is de grootste specialist in Zuid-Nederland.
JM Corporate Finance
Heusing 12
4817 ZB Breda
Opgericht:
2009
Aantal adviseurs:
10
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch advies, Recovery, Due diligence, Onderhandelingen
Aangesloten bij Brookz sinds:
09 May 2011


Social media
linkedin facebook twitter

Contactpersonen:

Actueel aanbod op Brookz:

6

bedrijven te koop
aangeboden

Profielen in het verleden Brookz:

21

bedrijven te koop
aangeboden

Referenties:

Verkoop 01-06-2018
reference-logo
Automotive, transport & logistiek
Verkoop 01-03-2018
reference-logo
Bouw & installatietechniek
Verkoop 01-09-2017
reference-logo
Media, reclame & communicatie

Adressen:

Bezoek- en postadres

Heusing 12

4817 ZB Breda

+ toon alle adressen - toon minder adressen

Bezoek- en postadres

WTC-Amsterdam, C - 11, Strawinskylaan 1143

1077 XX Amsterdam


+ toon alle adressen - toon minder adressen