JM Corporate Finance

Onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten

Over ons

JM Corporate Finance is één van de grootste onafhankelijke adviesbureau’s van de zuidelijke regio van Nederland, gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten en gevestigd in Breda en Amsterdam. JM Corporate Finance bundelt de krachten van verschillende ervaren senior adviseurs met een gedegen trackrecord, gericht op zowel MKB als internationale transacties in alle branches van het bedrijfsleven.

Multidisciplinaire begeleiding
Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen kan JM Corporate Finance trajecten multidisciplinair begeleiden.

Persoonlijke relatie
JM Corporate Finance begrijpt als geen ander dat een goede persoonlijke relatie met de klant de belangrijkste basis is voor de kwaliteit van advisering. Het traject wat we met de klant aangaan zal immers intensief en langdurig van aard zijn. Dat emoties hierbij ook een belangrijke rol spelen spreekt voor zich.

JM Corporate Finance stelt per opdracht een team samen dat pragmatisch te werk gaat en passend is aan de (specifieke) behoeften van de klant. Wij werken met één vast aanspreekpunt en waarborgen een brede, concrete en tailor made advisering die leidt tot optimale resultaten en win-win situaties.

 

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
2009
Aantal adviseurs:
10
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch advies, Recovery, Due diligence, Onderhandelingen

Algemene gegevens

JM Corporate Finance
E-mail ons
Bekijk onze video

Referenties

Van Hooijdonk Autobedrijf
Verkoop
01-06-2018
Automotive, transport & logistiek
Delta Rent
Verkoop
01-03-2018
Bouw & installatietechniek
Adfactor
Verkoop
01-09-2017
Media, reclame & communicatie

Aangesloten bij Brookz sinds May 9, 2011

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
3
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
19
bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen