More Corporate Finance & Solutions

Pragmatisch en Slagvaardig, Onafhankelijk, Transparant en Flexibel, Relatiegericht

Over ons

MORE Corporate Finance & Solutions is een onafhankelijk strategisch en financieel advieskantoor. More Corporate Finance & Solutions is corporate finance specialist met een uitgebreide kennis in het adviseren en begeleiden van ondernemingen, directies en aandeelhouders bij fusie en overnames en familieoverdrachten. More Corporate Finance & Solutions is zeer betrokken en werken altijd nauw samen met de opdrachtgever. 

More Corporate Finance & Solutions denkt in verbindingen en netwerken, in oplossingen, met een heldere stijl van communiceren. Persoonlijk, betrokken, professioneel en gericht op lange termijn relaties. De aanpak is praktisch en resultaatgericht. Zeker in de overname trajecten is er daarbij de juiste aandacht voor onder andere de emotionele aspecten die het proces kunnen beïnvloeden. Naast fusies en overnames en familieoverdrachten adviseren en begeleiden wij bij management buy-ins of buy-outs, bedrijfswaarderingen, herstructurering, conflicten (mediation), waardecreatie en financieringsvraagstukken.

More Corporate Finance & Solutions bezit een gedegen kennis en ervaring op het gebied van corporate finance vraagstukken en heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd met venture capitalists, informal investors, banken, ondernemers en kent de weg naar fiscalisten, juristen en andere zakelijke dienstverleners.

De klanten van MORE cfs variëren in omzet van € 500.000,- tot € 25 miljoen.

Contact met de adviseur

More Corporate Finance & Solutions is sinds 2017 gespecialiseerd in bedrijfsovernames en gevestigd in Breda. Neem contact op via Brookz
More Corporate Finance & Solutions
Fatimastraat 29
4834 XT Breda
Contactgegevens:
E-mail ons
Bezoek website
Opgericht:
2017
Aantal adviseurs:
1
Dienstverlening:
Aankoop- en Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Recovery en Conflictbemiddeling
Aangesloten bij Brookz sinds:
16 december 2020
Social media
linkedin

Contactpersoon:

Referenties:

Management buy-out 01-01-2020
reference-logo
Industrie & productie
Verkoop 01-01-2019
reference-logo
Zakelijke dienstverlening
Financiering 01-12-2020
reference-logo
Industrie & productie

Adressen:

Bezoek- en postadres

Fatimastraat 29

4834 XT Breda

Contactgegevens