ECFG

Wij begeleiden en investeren in MKB ondernemingen actief in het B2B segment

Over ons

ECFG is gespecialiseerd in bedrijfsovernames, corporate recovery, financieringen en waarderingen.

ECFG is opgericht in 2007 en de activiteiten zijn inmiddels uitgegroeid naar de volgende 3 gebieden: Venture Capital, Investments Services en Finance & Growth.

Binnen Venture Capital wordt met een minderheidsbelang actief geparticipeerd in innovatief en kansrijke MKB-bedrijven met een onderscheidende techniek of patent. Wij werken samen met u als ondernemer aan uw bedrijf en betrekken waar nodig onze brede ondernemende (investeerders)achterban.

Investment services zijn professionele venture capital activiteiten die ingekocht kunnen worden als een service door bijvoorbeeld informal investors of participatie-/fondsmanagers. Concreet betreft dit het totale spectrum aan diensten rondom het beheer van participaties om de eigen expertise aan te vullen.

Bij Finance & Growth zijn de activiteiten gericht op:

  1. M&A: of het nu gaat om aankoop, verkoop of fusie het doel is waarde te creëren voor de klant gedurende de gehele M&A deal lifecycle.
  2. Debt Advisory: het sluitstuk is hier een optimale financieringsstructuur die de strategie van uw onderneming optimaal faciliteert.
  3. Corporate Recovery: helderheid creëren in moeilijke bedrijfssituaties door het realiseren van (meer) grip met als doel terugkeer naar een gezond wintstniveau.
  4. Valuation: een helder goed onderbouwd inzicht in de waarde van uw onderneming om uw doelstelling (verkoop, fusie, bedrijfsopvolging, etc.) te realiseren.

Het team heeft een jarenlang trackrecord en kan kernachtig worden samengevat als hands-on, ondernemers, dealdriven, pragmatisch, internationaal georiënteerd, creatief, netwerkers, doorzetters en resultaatgericht. Deze teamkarakteristieken in combinatie met een gedegen aanpak zorgt ervoor dat ECFG Finance & Growth telkens opnieuw partijen weet te “matchen” en toegevoegde waarde weet te creëren bij elke transactie.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
2007
Aantal adviseurs:
8
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Recovery, Venture Capital en Investment Services

Algemene gegevens

ECFG
E-mail ons

Referenties

I-Projects Groep
Verkoop
01-08-2019
Bouw & installatietechniek
333travel
Verkoop
01-05-2018
Horeca, toerisme & recreatie
Dytter
Financiering
01-09-2019
Gezondheidszorg & farmacie

Aangesloten bij Brookz sinds August 9, 2017

Contactpersonen