Match Plan Fusies en Overnames

Bedrijfsoverdrachten, bedrijfswaarderingen en financieringen


Over ons

Match Plan is een onafhankelijk advieskantoor en begeleidt ondernemers bij de koop en verkoop van bedrijven. Daarnaast treden wij op als onafhankelijke adviseur bij waardebepalingen, financieringen en conflictbemiddeling. Al meer dan 20 jaar adviseren wij ondernemers (DGA’s) in het midden- en familiebedrijf.

Hierbij richten wij ons op bedrijven met een hoofdkantoor in Nederland en een verwachte transactiewaarde vanaf ongeveer € 0.7 miljoen. De sterke persoonlijke én zakelijke betrokkenheid is de basis van onze dienstverlening en draagt voor een belangrijk deel bij aan het succesvol afronden van onze opdrachten. Wij geloven dat naast kwaliteit en deskundigheid, ook cultuur en vertrouwen belangrijke sleutels tot succes zijn.

Creating value together
Wij nemen het volledige aankoop- of verkooptraject van een bedrijf uit handen en hebben voor ieder onderdeel een eigen specialist in huis. Zo hebben wij naast onze diverse overnamespecialisten; een waarderingsspecialist, een branchespecialist, een financieringsspecialist, een juridisch specialist en een marketing- en communicatiespecialist.

Op deze manier bent u gedurende het volledige koop- of verkooptraject voorzien van het juiste specialisme op het juiste moment. Van de eerste kennismaking en het opmaken van de documentatie tot aan de overdracht bij de notaris.

Onze missie
Om u echt goed te kunnen begeleiden is het belangrijk dat wij niet alleen uw bedrijf, maar ook uw sector kennen.

Onze missie: wij willen de meest aanbevolen speler zijn op het gebied van overnames en waardering binnen het midden en familiebedrijf. Om hierin te kunnen excelleren richten wij ons op specifieke branches.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2006

Aantal adviseurs:

11

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch Advies, Recovery, Strategisch advies, MBI, MBO

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Match Plan Fusies en Overnames

location-icon Nassau Ouwerkerkstraat 3
2596 CC Den Haag

Referenties

Trident B.V.

Verkoop

01-12-2017

Industrie & productie

De Groof B.V.

Verkoop

01-12-2018

Zakelijke dienstverlening

Doosopmaat.nl B.V.

Verkoop

01-11-2018

Industrie & productie

Aangesloten bij Brookz sinds 17 juni 2009

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

8

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

15

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Nassau Ouwerkerkstraat 3

2596 CC Den Haag