Match Plan Fusies en Overnames

Bedrijfsoverdrachten, bedrijfswaarderingen en financieringen

Match Plan Fusies en Overnames
Match Plan is een onafhankelijk advieskantoor en begeleidt ondernemers bij de koop en verkoop van bedrijven.

Daarnaast treden wij op als onafhankelijke adviseur bij waardebepalingen, financieringen en conflictbemiddeling. Kortom, het hele M&A-traject.  Wij adviseren al meer dan 20 jaar ondernemers (DGA’s) in het midden- en familiebedrijf. Hierbij richten wij ons op bedrijven met een hoofdkantoor in Nederland en een verwachte transactiewaarde vanaf € 1 miljoen tot ongeveer 50 miljoen.

Creating value together
Binnen ons team heeft ieder zijn eigen specialisme. Zo hebben wij; een waarderingsspecialist, een branchespecialist, een financieringsspecialist, een juridisch specialist en een marketing- en communicatiespecialist. Op deze manier ben je gedurende het volledige koop- of verkooptraject voorzien van het juiste specialisme op het juiste moment. Van de eerste kennismaking en het opmaken van de documentatie tot aan de overdracht bij de notaris.

Werken bij Match Plan
Werken bij Match Plan betekent samenwerken met een enthousiast en ambitieus team in een inspirerende werkomgeving aan de rand van het centrum van Den Haag. We stimuleren ondernemende denkers en talentontwikkeling. Er is dus veel aandacht voor opleidingen, trainingen & feedback en er heerst een prettige en gezellige werksfeer. De belangrijkste kernwaarden die Match Plan omschrijven zijn: persoonlijk en betrokken, ondernemend en resultaat gericht. We streven naar een gepaste werkdruk waardoor er een goede work-life balance is. Zo worden er leuke trips, borrels en evenementen georganiseerd en kan er indien nodig thuis gewerkt worden.

We hebben momenteel diverse interessante vacatures: van een werkstudentschap tot managersfuncties. Bezoek onze website voor de vacatureprofielen.