BDO Merger & Acquisitions

Complete begeleiding bij aan- en verkoop van een onderneming, bedrijfswaardering, financiering en due diligence

BDO Mergers & Acquisitions is gespecialiseerd in complete begeleiding bij aan- en verkoop van een onderneming, bedrijfswaardering, financiering en due diligence onderzoeken.

Wie is BDO?
BDO biedt de beste oplossingen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. En de beste plek om te werken. Met 2.600 professionals zijn we groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Je staat aan het roer van je eigen carrière. Met eigen klanten: van multinational tot mkb, van publieke organisatie tot private equity. 

Als iets ons typeert, is het wel onze persoonlijke benadering. We zijn een kantoor waar iedereen zichzelf mag zijn en willen een weerspiegeling vormen van de maatschappij. Met een realistische werk-privé balans die gezonde ambitie vleugels geeft. Een omgeving waarin plezier in je werk en met je collega’s heel belangrijk is. Spreekt onze mentaliteit jou aan? Dan is dit je kans.

Werken bij
BDO M&A is een brede transactiepraktijk met twee activiteiten: Corporate Finance en Transaction Advisory Services. Wij begeleiden bij koop- en verkooptrajecten en verkrijgen van financieringen. Wij ondersteunen bij herstructureringen en we voeren due diligence onderzoeken en waardebepalingen uit. 

Met ca. 70 adviseurs zijn wij één van de grootste M&A-kantoren voor het MKB en familiebedrijf in Nederland. 

Langdurige klantrelaties
BDO richt zich dagelijks op het verhaal achter de vraag van onze klanten en op het bieden van exceptionele service. Relatie en kwaliteit vormen de speerpunten van BDO. Dankzij de persoonlijke, vaak langdurige klantrelaties kan BDO kwaliteit op maat leveren. Omdat mensen tellen.

BDO M&A kent een breed klantenpallet. Onze corporate finance specialisten werken doorgaans voor ondernemers en familiebedrijven. Transaction Advisory Services werkt vooral voor private equity. Twee dingen hebben we gemeen: we focussen op de mid-market en onze klanten willen de beste dienstverlening! Bij ieder project word je als BDO M&A-er weer uitgedaagd, moet je het beste uit jezelf halen en krijg je de kans op een kijkje in de keuken van interessante bedrijven.

Betrokken en persoonlijk
Bij BDO zijn we ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons en dat van onze klanten ligt in wederzijds vertrouwen. Wij geloven dat niet alleen vak- en branchekennis, cijfers en regels hiervoor de uitgangspunten zijn. Een betrokken, persoonlijke relatie is voor ons de basis van een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Als adviseur, als accountant of als fiscalist.  

Tot slot zijn wij als BDO M&A trots op ons uitgebreide internationale netwerk. We hebben transactiespecialisten in meer dan 100 landen en werken regelmatig met onze collega’s over de grens. Voor BDO M&A-ers die hun eigen grenzen willen verleggen: secondments horen zeker tot de mogelijkheden.

Voor al die young M&A-ers en toekomstige young M&A-ers biedt BDO M&A volop kansen op groei en mooie uitdagende projecten bij top klanten in een prettige bedrijfscultuur in een internationale omgeving. We vertellen je graag - met plezier - over onze ambities! En, we horen graag die van jou…

Tot snel!