BDO Corporate Finance

Complete begeleiding bij aan-/verkoop van een onderneming en bedrijfswaardering

Over ons

BDO Corporate Finance begeleidt ondernemers in koop- en verkooptrajecten, waardebepalingen, financieringen en herstructureringen. Met ca. 60 adviseurs zijn wij een van de grootste corporate finance-kantoren voor het MKB en familiebedrijf. BDO staat voor ondernemerschap, flexibiliteit, betrokkenheid en een no-nonsense benadering. Met 27 kantoren en ruim 2.500 medewerkers is BDO de 5de accountants- en adviesorganisatie van Nederland.  

Betrokken en persoonlijk
Bij BDO zijn we ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons en dat van onze klanten ligt in wederzijds vertrouwen. Wij geloven dat niet alleen vak- en branchekennis, cijfers en regels hiervoor de enige uitgangspunten zijn. Een betrokken, persoonlijke relatie is voor ons de basis van een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Als adviseur, als accountant of als fiscalist.  

Langdurige klantrelaties
Ruim 2.500 professionals richten zich dagelijks op het verhaal achter de vraag van onze klanten en op het bieden van exceptionele service. Relatie en kwaliteit vormen aldus de speerpunten van BDO. Dankzij de persoonlijke, vaak langdurige klantrelaties kan BDO kwaliteit op maat leveren. Omdat mensen tellen.

 

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
1990
Aantal adviseurs:
60
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch advies, Recovery, (vendor) Due diligence

Algemene gegevens

BDO Corporate Finance
E-mail ons
Bekijk onze video

Referenties

BTL
Verkoop
01-11-2018
Agri & food
Oranjedak
Verkoop
01-12-2018
Bouw & installatietechniek
NForce
Verkoop
01-11-2018
IT, online & e-commerce

Aangesloten bij Brookz sinds April 21, 2008

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
3
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
7
bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen